Spillemandsgudstjeneste

Ved gudstjenesten i Sorterup Kirke den 26. oktober, bliver orgelmusikken afløst af et festligt spillemandsorkester.

Aage Madsen fra Ruds Vedby vil sammen med 6 andre spillemænd spille for til salmerne og komme med forskellige musikalske indslag i gudstjenesten.
Kom og oplev en gudstjeneste, hvor det bliver vanskeligt at holde hænder og fødder i ro.
Efter gudstjenesten byder menighedsrådet på kaffe i præstegården.

Aage Madsen (i midten med violinen) med sine spillemænd ved et lignende arrangement
   i Reerslev Kirke sidste efterår.                                                               Foto: Viggo K. Pedersen

Menighedsrådsvalget:

Afstemningen den 11. november - bortfalder

I ugen fra 23.september til 30. september 2008, har der været mulighed for at indlevere kandidatlister til valget.
Ved fristens udløb var der i Sorterup, Ottestrup og Kindertofte sogne kun indkommet én kandidatliste forhvert sogn, hvilket betyder, at afstemningen 11. november bortfalder, og de kandidater, der er opført på den indleverede liste, er valgt til menighedsrådet.

Læs mere om menighedsrådsvalget - og se alle kandidaterne her.