Nu får vore sogne egen hjemmeside

Menighedsrådene har på deres seneste menighedsrådsmøder besluttet, at få designet en fælles hjemmeside for de 3 sogne.
Den danske folkekirke er efterhånden godt repræsenteret på Internettet og nu er vi Sorterup-Ottestrup-Kindertofte også klar til at træde ind i den digitale tidsalder, med en hjemmeside designet specielt til vore tre kirker.
Hjemmesiden vil komme til at indehold alt hvad der er værd at vide om kirkerne og kirkelivet i vore sogne. Siden vil løbende blive opdateret så man via hjemmesiden til enhver tid kan orientere sig om gudstjenester, arrangementer og nyheder fra menighedsrådene og præsten.
Menighedsrådene forventer at kunne introducere den nye hjemmeside 1. juli.