Flot eftermiddag med "Maria Musik" i Sorterup kirke

Det blev en meget smuk og bevægende eftermiddag i Sorterup kirke, da kirkekoret opførte den svenske komponist Anders Öhrwalls "Maria Musik".

Koret blev akkompangeret af 4 dygtige musikere: Anne Beck på fløjte, Mikkel Lorenzen på bratsch, Tine Lorenzen på cello og kirkens organist og korleder Marianne Reiche på klaver.
  Öhrvalls værk om jomfru Maria består af en række gamle Mariaviser, der er sat ind i en ramme af bibeltekster og Marialegender. Melodierne er meget iørefaldende og flere steder har satserne dansekarakter, så de var glade og opløftede tilhørere, der efterfølgende drak eftermiddagskaffe i sognehuset efter den stemningsfulde oplevelse i kirken.

Foto: Gitte Rasmussen