Udflugt i strålende solskin

Den 12. maj strålede solen fra en skyfri himmel da 65 glade pensionister drog af sted på udflugt.
Smukke blomster, buske og træer blev studeret i Birkegårdens Haver. Kaffebordet med boller og lagkage ventede på Elmely kro, og præsten fra Ugerløse fortalte om kirken og tonerne fra det flotte nye orgel i kirken ledsagede forsamlingen ved salmesangen.
Dagen sluttede med middag på Krebsehuset i Sorø, og så gik turen hjemad efter en hyggelig dag med livlig snak og mange gode oplevelser.

Udflugtsgæster studerer den mange forskellige krydderurter i den nye Klosterhave i Birkegårdens haver.

Der blev også tid til et lille hvil i den hyggelige kirkecafé i Ugerløse kirke.