Kunst i sognehuset

Menighedsrådene har i efteråret indkøbt nogle billeder til sognehuset af kunstneren Simon Aaen.

Simon Aaen henter ofte inspiration til sine værker fra naturen. Han gengiver ikke et specifikt geografisk sted, men nærmere de stemninger naturen kan påvirke os med, når i bevæger os ud i den.

I sine religiøse billeder foretrækker han at skildre de beretninger, hvor Jesus overskrider de normale menneskelige grænser.
Det er billeder med dybde og mystik.

1. søndag i advent har vi "fernisering" efter gudstjenesten, hvor menighedsrådene byder på kirkekaffe.

Alle er velkomen