Nyt orgel til Sorterup Kirke

Gennem længere tid har Sorterup menighedsråd sparet sammen til at få renoveret kirkens orgel. Imidlertid kom det sidste år menighedsrådet for øre, at Farum kirke skulle have nyt orgel, og at deres gamle orgel skulle afhændes. Det var et større og bedre orgel end vores, og for de samme penge, som vi ellers kunne have brugt til vores orgel, kunne vi erhverve et andet.

Nu er diverse godkendelser på plads og i løbet af foråret begynder udskiftningen af orgelet. Det betyder, at der vi være en periode på ca. 6-8 uger, hvor der ikke lyder orgelmusik i kirken, men på nuværende tidspunkt kender vi ikke helt tidsplanen.
Vi vil løbende på hjemmesiden orientere om projektet med det nye orgel. Men allerede nu kan vi glæde os til at få et Frobenius-orgel med 17 stemmer og  med en væsentlig bedre klang ned vores gamle orgel.

Farum Kirke er igang med en større indvendig restaurering. Første fase er nedtagning af orgelet.
Se billeder fra processen med nedtagning af orgelet, se her.