Nyt orgel er på vej

Det "nye" orgel, som Sorterup menighedsråd har erhvervet fra Farum Kirke, er nu på vej. Det vil blive opsat i kirken fra den 12. april og er klar til brug den 9. maj.

Det betyder, at de planlagte gudstjenester i kirken den 18. og 30. april flyttes til sognehuset.
Vi vil løbende orientere om opsætningen af orgelet, så følg med her på hjemmesiden.

Sorterup menighedsråd havde gennem længere tid sparet sammen til at få renoveret det gamle orgel, da der opstod mulighed for at erhverve et større og bedre orgel fra Farum Kirke.
For de samme penge som ellers skulle være brugt på det gamle orgel, får vi nu et Frobenius-orgel med 17 stemmer og en væsentlig bedre klang.