Konfirmation i Sorterup
med nyt orgel

Kirkens musikalske medarbejdere organist Marianne Reiche og kirkesangerne Jeanne Weiss og Sara Petersen foran det det store pedaltårn med de imponerende flotte kobberpiber.

Det nye orgel, nåede lige akkurat at blive
opstillet i kirken til denne festdag.

Den officielle indvielse af orglet finder først sted efter sommerferien den 5. september ved en festgudstjeneste.
Nærmere herom følger.

Freja, Fie og Marie skulle lige have rettet det sidste til inden konfirmationen.

Kirken var smukt pyntet med blomster og nyudsprungne bøgegrene og fyldt med glade familiemedlemmer og venner, der beundrede de smukke piger.
Samtidig kunne de nyde den smukke musik fra det nye orgel.
Efter gudstjenesten åndede pigerne lettet op, for alt var gået efter planen.