Gennem ild og vand:

Pilgrimsvandring og friluftsgudstjeneste

I år har vi tilsluttet os den fælles pilgrimsvandring i Slagelse kommune. Den finder sted 2. pinsedag den 24. maj.

Vi mødes i Ottestrup kirke kl. 8.30 til morgenkaffe og morgensang.
Derefter kører vi i bus til Tårnborg kirke, hvor vi deltager i en kort gudstjeneste. Pilgrimsvandringen går langs med vandet til Frølunde Fed, hvor vi spiser den medbragte mad. Vandringen slutter i Vemmelev med fælles friluftsgudstjeneste for alle kl. 14. Vandringen er på ca. 10 km.

Efter gudstjenesten er der hjemtransport med bus til Ottestrup kirke.
Hvis man ikke ønsker at gå pilgrimsvandringen, er man alligevel velkommen til at deltage friluftsgudstjenesten i Vemmelev.

Læs nærmere om pilgrimsvandringen og gudstjenesten i foldere, der ligger i kirkerne, på biblioteket, og i annoncer i dagspressen.

Tilmelding til Gitte Rasmussen senest 20. maj.