Til kommende konfirmander

Da du bor i Sorterup-Ottestrup-Kindertofte pastorat kan du, hvis du i næste skoleår går i 7. klasse, tilmelde dig konfirmand-undervisningen hos sognepræst Gitte Rasmussen, Sorterup Kirkevej 19, 4200 Slagelse.

Undervisningen foregår om tirsdagen i Sorterup sognehus i de to første skoletimer (8.15-9.30). Første gang bliver tirsdag den 7. september.

Menighedsrådene sørger for transport fra sognehuset til skolen (i Slagelse kommune), når undervisningen er slut.

Hvis du ønsker at deltage i undervisningen med henblik på at blive konfirmeret, bedes du sammen med dine forældre udfylde skemaet og sende/aflevere det til mig inden den 1. august 2010.

Download skemaet, klik her.

Konfirmationsdatoerne i 2011 er følgende:

Sorterup kirke den 1. maj
Ottestrup kirke den 8. maj