Menighedsrådsvalg

Orienterings- og opstillingsmøder i sognehuset:

Sorterup sogn - 6. september kl. 19

Kindertofte sogn - 10. september kl. 19

Ottestrup sogn - 12. september kl. 19

Gå ikke glip af vort orienterings- og opstillingsmøde - kom og hør menighedsrådet fortælle lidt om, hvad det har lavet de sidste 4 år. Efterfølgende vil der blive orienteret om procedurerne i forbindelse med valget til det kommende menighedsråd.

Det er nu du skal overveje, om det var noget for dig at blive medlem af menighedsrådet.

Som medlem får du  mulighed for at beskæftige dig med økonomi, mursten og mennesker. Der er en mange aktiviteter, hvor du kan bruge netop dine evner til at andre og du selv får en god oplevelse. Du vil kunne påvirke, hvad der gør kirken og dens budskab så engagerende og involverende som overhovedet muligt.

Ved opstillingsmødet vil der blive opstillet en fælles kirkelig liste, hvor de tilstedeværende er med til at vælge kandidater. Såfremt der ikke indkommer andre lister, vil denne liste være menighedsrådet efter 1. søndag i advent.