Menighedsrådsvalg

De tre menighedsråd har i begyndelsen af september holdt orienterings- og opstillingsmøder.
På møderne orienterede menighedsrådsformændene om menighedsrådenes arbejde, og hvad der umiddelbart forestår af opgaver, der skal varetages ved kirkerne.
På det efterfølgende opstillingsmøde blev der udarbejdet en kandidatliste for hvert sogn (fælleslisten).
Der er imidlertid hårdt brug for suppleanter til menighedsrådene, så alle, der kunne tænke sig at snuse til menighedsrådsarbejdet opfordres hermed til at melde sig som suppleant.

Kandidatlister til menighedsrådsvalget den 13. november 2012 kan afleveres i tidsrummet 25. september til 2. oktober kl. 19.

Listerne kan afleveres til:

Sorterup sogn:
Irene Finne-Jakobsen, Madslundevej 5, 4200 Slagelse

Ottestrup sogn:
Margaret Lee, Dævidsrødvej 1 C, 4200 Slagelse

Kindertofte sogn:
Ruth Vædele Jensen, Stenrøjlervej 3, 4200 Slagelse

Kandidatliste kan også afleveres til sognepræst Gitte Rasmussen, Sorterup kirkevej 19, 4200 Slagelse.

Indkommer der kun én kandidatliste bortfalder afstemningsvalget den 13. november og kandidaterne på fælleslisten er dermed valgt til menighedsrådet for den næste 4-årige periode.