Ondagstræf i sognehuset

Den sidste onsdag i måneden er der ”åbent hus” i sognehuset i Sorterup
fra kl. 19. 30 – ca. 22.00.
Der er hyggelige aftener med bl.a sang og musik og mange interessante og underholdende foredrag.

I januar begyndte vi sæsonen med et foredrag om den folkekære skuespiller Ove Sprogøe, som lærer og foredragsholder Carsten Holm fortalte levende og interessant om.

I februar har vi en ”syng sammen aften”, hvor deltagerne selv bestemmer, hvad der skal synges. Der er (næsten) ingen begrænsninger.

I marts falder den sidste onsdag sammen med påskeugen, og derfor er onsdagsarrangementet flyttet til den 20. marts. En del af aftenen foregår i Sorterup kirke, hvor vi får besøg af Anders Westfall’s trio.  Trioen kombinerer koncert, fællessang, højskolesange, salmer og lækkert lys, så der er både mulighed for selv at deltage aktivt, eller bare læne sig tilbage, lytte og nyde stemningen.

I april kan vi glæde os til et spændende foredrag med sognepræsten i Lynge, der fortæller og viser billeder fra en overlevelsestur i den nordnorske vildmark.
Der er gratis adgang til alle arrangementerne og alle er meget velkomne til et meget spændende og underholdende forår i sognehuset.