To jubilæer i menighedsrådet

Ved menighedsrådsvalget i november 1988 blev Ruth Vædele Jensen og Poul Erik Lystrup valgt til menighedsrådet i Kindertofte sogn.

Ruth blev med det samme valgt til formand for menighedsrådet og kan således fejre 25-års jubilæum både som medlem og som formand.
Hvor Ruth er med, er der aldrig kedeligt. Med sprudlende humør og energi har hun varetaget de mange forskellige opgaver, der er i menighedsrådet, og altid med en meget fin forståelse for samspillet mellem det kirkelige og det folkelige.

Poul Erik har i 22 år været kasserer i menighedsrådet, og kirkens regnskaber har ikke kunnet være i bedre hænder.
Poul Erik har et eminent flair for det med tal, og han er altid velforberedt, så der altid er fuldstændig styr på økonomien, og med sine gode pædagogiske evner formår han at få os alle til at forstå de mere og mere indviklede regnskabssystemer.

Den danske folkekirke, som vi kender den, kunne ikke fungere, hvis ikke der i hvert sogn var nogle, der var villige til at gå ind i menighedsrådsarbejdet. Så der er al mulig grund til at kippe med flaget, når nogen i så mange år har villet påtage sig denne opgave!

Til Ruth og Poul Erik skal lyde et stort tillykke med jubilæet, og en stor tak for godt samarbejde og de mange års fornemme indsats.

De to jubilæer fejres ved en festgudstjeneste i Kindertofte kirke den 1. december kl. 10.30.
Efterfølgende er der reception i sognehuset fra kl. 12. 30. Alle er velkomne.