Studiekreds

om Martin Luther

Om et kristent menneskes frihed 1520

I anledning af det forestående reformationsjubilæum i 2017 – 500-året for reformationen – afholder vi i Sct. Mikkels sogn i samarbejde med Kirke Stillinge - Hejninge sogne, Magleby - Ørslev - Holsteinborg sogne, Sorterup - Ottestrup - Kindertofte sogne og Høve og Havrebjerg valgmenighed, tre aftener i efteråret, hvor vi fordyber os i en af Martin Luthers bøger.

Vi læser ”Om et kristent menneskes frihed” fra 1520.
Vi afholder aftenerne som studiekreds. Alle interesserede er velkomne! Vi læser bogen sammen, fordyber os i dens budskab, sætter det alt sammen ind i en historisk ramme og lader os forundret ramme af budskabets friskhed og aktualitet.
Studiekredsformen gør, at der er god plads til samtale og drøftelse.
Teksten kan fås ved henvendelse til sognepræsten.

Studiekredsen afholdes i Pakhuset ved Sct. Mikkels kirke
Onsdag d. 23. september kl. 19 – 21
Onsdag d. 21. oktober kl. 19 – 21
Onsdag d. 25. november kl. 19 – 21