Menighedsmøde
om sammenlægning af menighedsrådene

Menighedsrådene har besluttet, at der skal igangsættes tiltag til en sammenlægning af de 3 menighedsråd i Sorterup-Ottestrup-Kindertofte pastorat.

Inden en sammenlægning kan finde sted, skal der afholdes et menighedsmøde for alle medlemmer af folkekirken i pastoratet. På mødet vil menighedsrådene redegøre for deres tanker vedr. en sammenlægning, og der vil blive lejlighed til spørgsmål og drøftelse.
Herefter vil der være en afstemning (hvert sogn for sig), om en sammenlægning kan finde sted.

Menighedsmødet afholdes:

Mandag den 26. oktober kl. 19. 30