En vellykket aften i kirke og i haven

Det var en fin kombination med aftensang i kirken og havebesøg hos Anna og Poul Gaardbo.
Rigtig mange mennesker sang af hjertens lyst med på nogle af vore dejlige sommersange - og salmer i Sorterup Kirke. Inger Tengberg spillede og Lillian Poulsen sang for, og de to gav også solonumre, bl.a. en meget stemningsfuld version af "I skovens dybe stille ro" på klaver og blokfløjte.
Efter aftensangen i kirken gik turen til Gaardbo´s have i Tyvelse, hvor gæsterne nød synet af den store og meget smukke og spændende have, og aftenen sluttede med et lækkert kaffebord i "Stalden".
En vellykket aften, som vi gerne vil gentage til næste år.