Onsdagscafé

Den sidste onsdag i måneden er der
"åbent hus" i sognehuset i Sorterup fra kl. 19.30 – ca. 22.00

Der er gratis adgang til alle arrangementerne og alle er meget velkomne til et meget spændende og underholdende efterår i sognehuset.

24. januar "Syng dig glad". Sangaften hvor deltagerne selv bestemmer, hvad der skal synges.
28. februar "På kanten af livet" - foredrag af Per Larsen, tidl. chefpolitiinspektør og PET-chef.
Per Larsen er nu rådgiver i kriminalitetsforebyggelse og bandekonflikter, og har siden 2012 været formand for Børnerådet.
Per Larsen vil tage udgangspunkt i sine mange år ved Københavns Politi og sin efterforsk ning af bl.a. Blekingegade-sagen. Han vil også kome ind på sit livsmod både i sin personlige kamp mod kræft og i kampen for at sikre børns rettigheder.

Sorterup-Ottestrup-Kindertofte Kor

Koret øver i sognehuset ca. to gange om måneden og medvirker ved forskellige arrangementer i kirkerne.

Vi synger de nye salmer og synger gerne lettere rytmiske sange, men arbejder også med den sang- og musiktradition, der eksisterer i kirken - gammelt såvel som nyt.

Alle, der har lyst og glæde ved at synge sammen med andre, er meget velkomne.

Øvedatoer:

15. januar