Studiekreds

Vi mødes i Sognehuset kl. 19.30 - 21.00
Den 14. september - 12. oktober og 9. november

Her vil vi, i anledning af reformationsåret, sammen læse Niels Henrik Arendts bog om Luther, "FRIHED".

Bogen kan fås ved henvendelse til sognepræsten.

Onsdagscafé

Den sidste onsdag i måneden er der
"åbent hus" i sognehuset i Sorterup fra kl. 19.30 – ca. 22.00

Der er gratis adgang til alle arrangementerne og alle er meget velkomne til et meget spændende og underholdende efterår i sognehuset.

Filmaften

Foredrag med sognepræst Lise Flindt Hansen

- en fornøjelig fortælling om Luthers stærke hustru, den bortløbne nonne, Katharina von Bora - eller Herr Käthe, som Luther kærligt kaldte hende.

Sorterup-Ottestrup-Kindertofte Kor

Koret øver i sognehuset ca. to gange om måneden og medvirker ved forskellige arrangementer i kirkerne.

Vi synger de nye salmer og synger gerne lettere rytmiske sange, men arbejder også med den sang- og musiktradition, der eksisterer i kirken - gammelt såvel som nyt.

Alle, der har lyst og glæde ved at synge sammen med andre, er meget velkomne.

Øvedatoer:

4. december